Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J22i72r68i 73C96e94e

12. 8. 2016 12:03

Mno, vzhledem k tomu, že převaděčský byznys ovládá mafie, kterou buď přímo kontrolují příslušné bezpečnostní složky, nebo za patřičný obnos dělají, že nic nevidí, tak bych klidně věřil tomu, že do člunu naženou násilím co nejvíce lidí, aby prostě na jedné várce vydělali co nejvíce.

Zaplaceno dostanou před naloděním a vůbec je nezajímá, jestli náklad dojede, nebo ne. Od toho je ostatně příslušná pobřežní stráž, Frontex, sociální systémy zemí EU a konečně daňový poplatník, kterej celej ten migrační cirkus financuje.

0 0
možnosti

tento vas blog jsem precetl jako vas prvni. dost me pri nem mrazilo. nechtel jsem soudit podle jedineho textu a tak jsem se pustil i do par dalsich. pisete dobre. dobre ve smyslu pro vsechny ty typicky cesky nespokojeny nasštvany lidi, co porad jenom remcaj, pohorsuji se a stezuji si....tendencne dobre. ale to je tady na iDnes blozich takovej trend - pral bych si, aby pominul. aby lidi v Cesku pochopili, jak se maji dobre, v jakem zijou blahobytu a ze remcat tak, jak to hodne z nich dela, neni skutecne nutne. ale preju vam uspech, treba vam prinese i spokojenost.

0 8
možnosti

M91a72r14e80k 76Š37n54o49b62r

11. 8. 2016 10:58

Vím, že se máme dobře. Mám možnost měřit s mnoha jinými státy. Vím, že si častokrát nevážíme, toho co máme. Mnoho lidí si toho neváží, možná právě proto, že nemůže poměřit s životy lidí v mnoha jiných státech. Ale to, že se stále ještě máme relativně dobře neznamená, že to naše relativní bohatství musíme rozdávat všem, kteří jen přijdou a natáhnou ruku. Naopak si myslím, že bohatství, které našim generacím zanechali naši předci je nutné bránit, rozvíjet jej a zanechat jej také dalším generacím.

Jak jsem napsal, mám dvě malé děti a enormně mne zajímá, jaký bude jejich život za několik desítek let. Co jim tu necháme. Jaká bude Evropa jako kontinent, jaký bude náš vlastní stát? Bude bezpečný, schopný chránit své hranice a své vlastní občany, schopný trvat na historicky předaných hodnotách našich předků? Nebo to bude Evropa, která se vzdá svých hodnot ve jménu multikulturní společnosti lidí s často diametrálně odlišnými hodnotami a která tak bude velmi výbušnou směsicí náboženství a z toho plynoucích hodnot, tradic, zvyků? Nevím jak Vy, ale já chci Evropu bezpečnou pro sebe, pro své potomky a pro další lidi.

9 0
možnosti

Ve svém blogu se autor podivuje nad tím, proč Yusra při cestě do Evropy takto riskovala svůj život. Možná je to tím, že pro muslimy nemá jejich život a život okolních lidí takovou hodnotu jako pro nás. Vede mě k tomu několik věcí:

1. Sebevražedné útoky páchají z velké části pouze muslimové. Vrazi z ostatních částí světa většinou zvolí způsob, při kterém mají alespoň nějakou šanci přežít. Muslim si vezme batoh s bombou

2. Nesmyslné zabíjení při podezření za "znesvěcení" rodiny. Čest rodiny má prostě větší hodnotu než život např. dcery.

3. Zbytečný risk při cestě za blahobytem. Opět: i neověřená vidina blahobytu má větší cenu než vlastní život a život mé rodiny.

:-/

4 0
možnosti

M77a36r57e40k 23Š84n94o54b29r

12. 8. 2016 11:18

To je přesně to o čem píši ... ten obrovský nesoulad mezi hodnotami naší civilizace a civilizace islámské. To je nesoulad, který může vést jen a jen ke sporům, nedorozumění a násilí. Vidíme to na mnoha místech.

1 0
možnosti
Foto

P.S. - trošku mi přijde jako by refugees měli operovat srdce přestože nevystudovali lékařskou fakultu.... a bojím se toho, že to takto lidé vnímají.

3 0
možnosti

Až napíše či nadiktuje Yusra knížku, tak podle ní natočí Spielberg film, který sklidí spoustu oscarů. Poněvadž snědých hrdinů vítězících nad bílými otrokáři není nikdy dost.

11 0
možnosti

Spielberg? Spíše Quentin Tarantino.....

0 0
možnosti

J79a95r54a 36R61a13n51k

8. 8. 2016 23:08

Smutny, ubohy blog;-(

2 22
možnosti

Smutná a ubohá je především politika, která tyto absurdity připouští. Letošní OH jsou politicky zmanipulované více, než ty v Moskvě a Los Angeles.

16 0
možnosti

V hledišti bylo asi spousta "havlistu a pravdoláskařu",jinak si nedovedu představit,proč tým uprchlíku sklidil takový aplaus.U nás by ho "vlastenci" poplivali a polili pivem.Od MOV to bylo hezké gesto lidskosti,ta se zde na blogu i v celé české společnosti začíná vytrácet a to i přesto,že naše zem nebyla uprchlickou krizí zasažena,za první pulrok požádalo o azyl 765 lidí,z toho jen 30 Syřanu.Nejvíc bylo Ukrajincu a víc bylo i Činanu.Jak muže někdo utíkat ze země,kam se náš prezident jezdí učit,jak stabilizovat společnost,to opravdu nechápu....

3 10
možnosti

Ono jde o to, s čím, s jakými hrozbami a negativy je toto bezesporu gesto lidskosti spojené. Jistě není třeba se dlouze rozepisovat o uprchlické vlně a jejích příčinách ( z velké části dílo nejhoršího US prezidenta všech dob a jeho věrné Killary), a zpolitizování her řízené fanatickými předáky WADA, jejichž nesmyslně přehnaný rozsah obvinění a návrhy na tresty podle kolektivní odpovědnosti musel odvážně řešit až předseda MOV. Nejsme zasaženi přímo, ale máme svoje obavy nejen o tu naši prťavou kotlinu, takže vypočítávat, jak málo Syřanů u nás žádá o azyl, je zcestné, je to výraz nepochopení problému. Ať mají uprchlíci na hrách úspěch, proč ne, my si ponecháme své výhrady.

8 0
možnosti

Vážení, ať si kdo chce, co chce, říká, je to nahraná fraška. ...jediná redaktorka na volné noze na světě, která s plavkyní měla právo hovořit.... BBC tušili solokapra ... a podobné kecy mě rozhodně utvrdily v tom, že je to jen nahrané. A co to potvrdilo - pasáž v upoutávce, jak ta Syřanka jásá, že ji vybrali na OH. A zrovna u toho ta naše rééédaktorka seděla. Ale co hlavně: Syřanka jásala Ómajngót místo "ya 'iilhi" nebo jak se to po jejich povídá. Přece takovou událost prožívám "po svojem", ne? Fraška, trapas, zaprodání veřejnoprávního média.... a tohle já mám POVINNĚ platit?

27 1
možnosti

;-D;-D;-D Jak jinak chcete natočit pocity někoho, než že před něj postavíte kameru a řeknete mu tu dobrou/špatnou zprávu? Je to jednoduché a nic to nestoji. Jinak z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že když jste v cizině a učite se jazyk při práci, tak první co jsem se naučil bylo vyjadřovat pocity. Jen u mě to nebylo oh mein gott, ale Scheisse:-)

2 4
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik