Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo ovládá Radiožurnál? Kdo je odpovědný za jeho stoupající názorovou ubohost a trvale klesající poslechovost? A v neposlední řadě za nepoučitelný a až sabotážnický výběr hudby? Nelze být veřejnoprávní jen pro někoho, nelze hazardovat s jedinečností významu a poslání ČRo1. Jenomže ani v rádiu si kapříci rybník nevypustí.

17 1
možnosti
ZB

Sabotážnický výběr hudby?Pod tím si představujete co?Já mám Radiožurnál naladěný pořád,pokud jde o hudbu,je to jediná stanice,která se dá poslouchat...

1 5
možnosti
ZH

Tak tohle je asi největší ubohost týdne, možná měsice. To jste opravdu tak nechápavej , že, parafrázuju, absolutně nerozumíte tomu, proč se vydala na tak dlouhou a nebezpečnou cestu a nezůstala někde poblíž. ( bomb, vraždících monster)? No jestli to nechápete, tak navštivte některé její " souvěrce ", najdete je obvykle v neděli před obědem ve velkým kameným baráku s věží, na které je většinou pozlacenej kříž. Tam Vám to vysvětlí. No a co se sportu týká, tak sice nesplňuje olympijskou normu, ale byla v Syrské reprezentaci a drží Syrský rekord. Ale hlavně svým " sportovním " výkonem, kdy spolu se sestrou a několika dalšíma zachránila 18 lidí. Proto dostala právem šanci startovat. Pro mě je teda důvodem zamyšlení, spíš Váš blog a motiv, který někoho nutí něco takového napsat. Normální člověk by byl potěšen, že skvělý sportovní a morální výkon byl odměněn. A Vy tohle. :-/

9 48
možnosti

Ne, opravdu tomu nerozumím. Zvlášť v době, kdy radikální islamisti jsou již v Německu, Francii, Belgii a zmíněné státy si s nimi neví rady. Stále si stojím za tím, že mohla jít do Turecka, Jordánska, Saudské Arábie. Zkrátka do země, která je civilizačně blízká prostředí, ze kterého pochází. Skutečně beru za uprchlíka toho, kdo se po útěku zastaví v první bezpečné zemi a neriskuje svůj život při nebezpečné plavbě v člunu.

A důvod, proč podle mého nemá co dělat na olympiádě, jste napsal sám ... "nesplňuje olympijskou normu". Proč jí ostatní splnit musí a ona ne? Protože je považována za uprchlíka ... no děkuji pěkně teda.

Vy považujete za ubohost můj článek a máte na takový názor právo. Já za ubohost považuju, když někdo naprosto svévolně a zbytečně riskuje život svůj i svých nejbližších.

44 1
možnosti

Ano, i nad tímto srovnáním jsem přemýšlel.

1 0
možnosti

Pardon, to má být odpověď na příspěvek paní Šámalové.

0 0
možnosti

Případ této oslavované a zpolitizované plavkyně je v kontrastu s tím, že naší sportovkyni Martině Sáblíkové asi start na olympiádě povolen nebude. Politika vitězí i na OH.

30 1
možnosti
JR

J62a31r31a 43R68a97n91k

8. 8. 2016 23:16

Az Vam bude Assadova a Putinova armada v jets, rebelove a ISIS srovnavat domy nad hlavou, budete se snazit dostat tam, kde mate nadeji co nejdrive studovat, jeji anglictina je dobra, zkuste lovit jinde.

0 1
možnosti
VD

Nemějte obavy, kde je politická vůle, tam olympijské limity neplatí...

9 0
možnosti
Foto

Karma. Doplňuji, že ona mladá kakaová dáma zřejmě prý nesplní olympijské limity.. a tedy se her nezúčastní.. kdoví.. politika je politika.. (možná jsem poslouchala cestou z práce déle, než vy - ale konec jsem neslyšela, musela jsem to vypnout. Do nebe volající manipulace lidmi...)

13 2
možnosti
Foto

Stejně bude startovat. Je to politika. A když vzdá závod v polovině, sklidí potlesk. A to je taky politika.

6 0
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím. Politizace her v Riu je větší než kdy předtím.

A jako bývalá vrcholová sportovkyně musím zmínit i skutečnost, že na základě limitů by se Yusra na OH nekvalifikovala.

24 0
možnosti
JR

J92a20r22a 66R63a12n70k

8. 8. 2016 23:17

Ale ona se kvalifikovala ve skupine "refugees", co je na tom tak tezke pochopit. Vy jste nevedeli jiz mesic dopredu, ze tam budou?8-o Vadi Vam, ze meli vetsi ohlas, nez ruska skupina?

1 5
možnosti
Foto

Prachy. Kdyby Nemecko, Svedsko atd. prestali imigrantum vyplacet ty obrovske sumy eur, prival uprchliku by ustal.

23 2
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik