Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Proc tedy ten hyenismus jeste vice rozsirovat?? 8-o

0 0
možnosti
JR

J56a92r45a 58R64a49n81k

3. 9. 2015 21:57

Hm, "The Girl in the Picture" z Vietnamu v roce 1972 a fotografie "Tank man" v roce 1989 z Beijingu - co napisete na tento fakt?

Rv

0 1
možnosti
Foto

A viděli jste film "Vrtěti psem"? Tam byla zase albánská holčička s kočičkou...

1 0
možnosti

Pokud se ukáže, o čem se nyní spekuluje, tedy že Rusko zasahuje vojensky v Sýrii, pak jim držím palce, aby zlikvidovali islamisty. Pro západ by to byla prohra dvojího charakteru. Jednak z hlediska rozvědek západních států, které zřejmě neměly ponětí a nezachytily zprávy o intervenci a pohybu ruské vojenské techniky (proč by jinak např. ministr obrany ČR, tedy členského státu NATO, musel ty informace teprve ověřovat?). Jednak by to byla prohra na poli diplomacie, protože Západ nebyl ochoten a schopen problém islamistů vyřešit. Doufám tedy, že se zpráva potvrdí a konečně někdo s islamisty rázně zatočí.

1 1
možnosti
JR

J49a79r15a 59R11a51n51k

3. 9. 2015 21:59

Proc jste se nestaral jiz v roce 2011, kdy Rusko a Cina zacaly svymi nekolikerymi vety v OSN zakazovat intervenci v Syrii, ale presto dodavalo zbrane? Az dnes, kdy je o 4 miliony uprchliku vice?

http://www.dw.com/de/russland-und-china-legen-veto-gegen-syrien-resolution-ein/a-17654635

1 1
možnosti
RH

Jen v ČR se ročně utopí přes 200 lidí, a necítím se zodpovědný za žádného z nich. Už vůbec nevidím důvod, proč bych se měl cítit jakkoli jinak za kohokoli z těch dalších zhruba 7 mld lidí na planetě.

2 0
možnosti

Každého člověka je škoda.

0 0
možnosti
PK

P81a35v61e44l 63K70r72á48l

3. 9. 2015 13:44

Pane Autore,IS vznikl právě pro to,že Asad nebyl odstraněn ihned,protože poté by se opozice neradikalizovala,a nebylo by třeba ji proti tomuto diktátorovi vyzbrojovat.Zaměňujete příčinu a následek.A už vůbec nebudu komentovat,jak hyenistické fotky a zaručeně pravdivé zprávy používají odpůrci imigrace,ale tam je to v pořádku,že.Ale pravda je taková,že tyto plátky si honí prodeje nesmysly a mýty o imigrantech,kterým se bezdůvodně věří.A rozhodně periodika ukazující skutečný stav nemají takové prodeje jako bulváry dělající senzace lživými články,protože to chce naše společnost vidět a číst,a nedej bože tomu věřit!

1 3
možnosti
JS

Islámský stát vznikl v Iráku, potom se rozlezl do okolních zemí. Nic nevíte, nic neznáte. Rv

0 0
možnosti

Pro mne je každý člověk hlavně lidskou bytostí. Neřeším víru. Jestli někdo upřednostňuje křesťana jen proto, že je křesťan, je to dle mého špatně. Stejně tak u muslimů. Jakýkoliv fanatismus ve jménu jakékoliv víry je špatný. 

Mnou upřímně ty fotky pohnuly hodně. Smrt toho chlapečka, stejně jako dalších lidí, mne velmi mrzí.

2 0
možnosti

Pardon, toto byla reakce na příspěvek pana Kavky.

0 0
možnosti
MK

Je to "dojímavé" mrtvé děti syrských křesťanů Evropu nedojímají a to jsou křesťané v Sýrii pronásledování ještě dávno před tím, než se nějaký ISIL objevil na scéně. V Německu muslimové napadnou křesťany v uprchlickém zařízení a Merkelová k tomu mlčí. Proč by mě, jako křesťana , měl dojímat osud muslimů, když moji bratři a sestry ve víře jsou Evropě a evropským politikům lhostejní?

3 2
možnosti
AF

nevím o jakém napadení křesťanů v uprchlickém táboře konkrétně mluvíte, ale očividně máte na mysli tu roztržku v Suhl, kdy někdo provokativně před několika mladými muslimy roztrhal stránky koránu a spláchnul je do záchodu. Nezlobte se, ale chová se takto křesťan! Pokud ano, je stejně agresivní a nenávistný, jako kterýkoliv fanatik jiného vyznání.

A co prosím k tomu měla kancléřka dle vašeho mínění prohlásit. Že se zastává muslimů, nebo toho druhého blázna? Máte vy ale ponětí Rv

2 1
možnosti
MR

To je přímá obžaloba arogantního a nadřazeného chování Německa zde kancléřky Merkelové, jež v zájmu kolektivního sociálního humanismu, brzdí smysluplná a komplexní řešení a není schopna se zabavit svého snu o určitém ideálu či ideologii v Evropě.

Je to právě kancléřka Merkelová jež skrz media prohlásila že je Německo otevřené všem, později díky stavu situace to nenápadně upravila na Syřany.

Je to právě kancléřka jež drží celou Evropu v šachu, kde už dávno měl být svolán summit evropských hlav států a přechod na tuto rovinu v dalším postupu.

Je to právě kancléřka jež udržuje falešné iluze a chaos v hlavách evropských občanu, neboť oni vidí jinou realitu, kde je těžké se vyznat kdo je kdo a odkud a na pozadí rozpínavosti černého islámského moru a  ekonomických uprchlíků z Afriky a dále.

Její vinou bude rozpad EU, kdy na pozadí Visegradské skupiny vznikne prostor pro vlastní řešení, ochranu a cestu, doufám ... .

2 2
možnosti
AF

nemáte pravdu. Že Německo je otevřené všem, kteří utíkají před válkou neprohlásila jako první Merkel. To prohlásila německá vláda již svoji ústavou v roce 1948, vědoma si historické morální povinnosti vůči těm, kteří pomoc potřebují.

Profitovaly z toho i desetitisíce Čechů a Slováků.

1 3
možnosti
  • Počet článků 169
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1932x
Účetní, finanční poradce, více na www.msucto.cz. Jinak též aktivní i pasivní sportovec. Manžel, otec dvou krásných dětí.

Seznam rubrik